Yurtdışı Dil Okulları
Learn English in Malta

Malta’ya Ulaşım

Türkiye’den Malta'ya uçuşlar haftada sadece pazartesi ve perşembe günleri Air Malta ile yapılmaktadır. Her pazartesi ve her perşembe günleri uçak İstanbul Atatürk Havaalanından hareket etmekte ve uçuş yolculuğu yaklaşık olarak 2 saat 10 dakika sürmektedir. Kış sezonunda genel olarak uçuşlar Bulgaristan Sofya aktarmalı olarak yapılmakta ve yolculuk 4 saat gibi sürmektedir. Bulgaristan Sofya üzeri gidişlerde Bulgaristan’da inmesi gereken yolcular inip ve Bulgaristan – Malta yolcuları uçağa alınmaktadır. İstanbul – Malta yolcuları bu zaman diliminde uçağın tekrardan kalkışını beklemesi gerekmektedir. Malta ile Türkiye saat farkı 1 saat ve Malta - Türkiye saatine göre 1 saat geridedir.

İstanbul – Malta, gidiş ve dönüş olmak üzere uçak bileti fiyatları kış sezonunda 200 – 300 Euro arasında değişmektedir. Yaz sezonunda ise bu rakam yoğun talepten dolayı 250 – 350 Euro arasında seyretmektedir. Bu sebeple yaz sezonunda gitmeyi düşünen öğrencilerin ilk önce uçak biletlerini ayırtması tavsiye edilir. Çünkü erken rezervasyon yapıldığı zaman ucuz uçak bileti bulunabilmektedir.

ACE Malta 2015 Yaz Okulu 13-17 Yaş Yaz Kamp Fiyatları
Clubclass Malta 2014 Paradise Bay Mellieha Yaz Kampı 10-13 yaş ve 14-16 yaş Yaz Kamp Fiyatları
Clubclass Malta Yaz Okulu 14-16 Yaş Aile Yanı Konaklama
Chamber College Malta 2015 Aile Yanı 8- 12 & 13-17 yaş Yaz Kamp Fiyatları
Clubclass St.Julians Malta 2014 Aile ve Çocuk Programı 7-16 yaş Yaz Okulu
Linguatime Malta 2013 Aile Yanı Yaz Kampı 13 - 17 yaş Yaz Kamp Fiyatları
EC Malta 7-13 Yaş Yaz Okulu, EC Malta 2013 Summer Day Camp 7-13 Yaş
EC Malta 13-17 Yaş Yaz Okulu, EC Malta 2013 Classic Camp 13-17 Yaş
EC Malta 16-20 Yaş Yaz Okulu, EC Malta 2013 Freestyle Camp 16-20 Yaş
  M. Kemal ATATÜRK Köşesi
  Çipli Türk Pasaport İşlemleri

Yudumla    Link School Malta, Malta Dil Okulları NSTS Malta Dil Okulu, Malta Dil Okulları

Malta Hakkında  Malta Yaz Okulları  Malta Dil Okulları  Malta Dil Kursları  Malta Vizesi
 EC Macera Yaz Kampı

NSTS Malta Dil Okulu   Yoğun İngilizce Kursu

Bu site içeriği; GLOBAL ADIM Yurtiçi ve Yurtdışı Eğitim Hizmetleri Turizm Ticaret Gıda Sanayi Limited Şirketi tarafından hazırlanmıştır.
"Malta Kültür Derneği®" "Malta Cultural Association®"tescilli bir markadır ve teklif haklari kanunu tarafindan korunmaktadir. Markaların

kullanım hakları GLOBAL ADIM firmalarına ait olup tüm hakları saklıdır © 2009 - 2020 / Son Günceleşme Tarihi: 12.01.2010

Maltada İngilizce Eğitim | Malta Dil Okulları | Malta Yaz Okulları | Maltada İngilizce Kursları | Malta Hakkında Herşey | Malta Dil Okulu Fiyatları